Du er her: Forside Nyheder Sprogprisen.dk uddeler sprogroser til det gode sprog

Sprogprisen.dk uddeler sprogroser til det gode sprog

Sprogprisen.dk vil på Sprogdagen 2017 kåre de bedste tekster indenfor tre forskellige kategorier.

15/02 2017

Sprogprisen.dk vil på Sprogdagen 2017 kåre de bedste tekster indenfor tre forskellige kategorier.

Har du spottet en sprogligt suveræn tekst på de sociale medier? Er du faldet over en fængende hjemmesidetekst? Har du modtaget en mail eller et brev der er knivskarpt formuleret?

Nu har du muligheden for at belønne det gode sprog ved at indstille en tekst du har modtaget – eller din eller en kollegas tekst – til Sprogprisen 2017. Prisen uddeles i tre kategorier:

  • Årets bedste brev/e-mail
  • Årets bedste hjemmesidetekst
  • Årets bedste tekst på sociale medier

Du kan indstille din kandidat inden den 1. marts 2017 på www.sprogprisen2017.dk.

Prisen uddeles på Sprogdagen 2017 der er et fagligt arrangement med masser af inspiration til det videre arbejde med sproget både i de private virksomheder, på uddannelsesstederne og i den offentlige sektor. Emnet for Sprogdagen 2017 er "Magtens sprog", og programmet er spækket med spændende oplæg om sprog og kommunikation.

Bag Sprogprisen står: Dansk Sprognævn, sproget.dk, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Forbundet Kommunikation og Sprog, Modersmål-Selskabet, Djøf, RetorikMagasinet, kurtstrand.dk og Syntaksis.

Sprogdagen 2017 afholdes den 6. april 2017 kl. 16.30-19.30 i Djøfs lokaler, Gothersgade 133, 1123 København K. Deltagelse er gratis.