Du er her: Forside Nyheder Sprog på Bogforum

Sprog på Bogforum

Se hvilke indslag om sprog du kan finde på weekendens Bogforum

12/11 2007

Se hvilke indslag om sprog du kan finde på weekendens Bogforum

I den kommende weekend, fredag d. 16.11. til søndag d. 18.11., er der igen Bogforum.

Nedenfor kan du se hvilke indslag om sprog der er at lytte til.

Forfatterhjælp

Går sproget i stå? Klumper ordene? Er du kørt fast? Forfattere yder litterær førstehjælp på Dansk Forfatterforenings stand. Fredag kl. 13, stand 35.

Børns sprog

Det er nemmere at lære sproget når det gøres sjovt at lege med. Og humor og leg er netop hovedingredienserne i bogen, Leg sproget frem, der skal hjælpe forældre, pædagoger og lærere, som savner ideer til at styrke de 3-8-årige børns sprog. Mød bogens forfatter Lotte Salling. Fredag kl. 17, stand 91.

Sprogundervisning

Dør dialekterne? Dur e-læring og mobil-læring til sprogundervisning? Spørg Karen Lund og Michael Svendsen Pedersen fra tidsskriftet Sprogforum. Lørdag kl. 10.15, stand 23.

Temperaturen på det danske sprog

Pia Jarvad fra Dansk Sprognævn interviewer Jørn Lund fra Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, der er forfatter til bogen Og så tager vi den derfra. I bogen tager Jørn Lund temperaturen på det danske sprog og kommer bl.a. ind på mumledansk, sproglig censur og bandeord før og nu. Lørdag kl. 12.30, stand 46.

Det Nye Testamente på nudansk

Bibelen og dagligsproget - om at oversætte Det Nye Testamente til nudansk. Johannes Nørregaard Frandsen, Malene Bjerre og Geert Hallbäck. Lørdag kl. 13, stand 47.