Du er her: Forside Nyheder Sprechen Sie Deutch, Parlez-vous Francais, Do you speak English, Qing wen, nin shou Zhonwen ma?

Sprechen Sie Deutch, Parlez-vous Francais, Do you speak English, Qing wen, nin shou Zhonwen ma?

Politiken sætter i samarbejde med Copenhagen Business School fremmedsprogene til debat ved et arrangement i dag i Politikens Hus.

20/01 2011

Politiken sætter i samarbejde med Copenhagen Business School fremmedsprogene til debat ved et arrangement i dag i Politikens Hus.

  • Tid: Torsdag d. 20. jan. 2011, kl 16.30-18.30.
  • Sted: Salen, Politikens Hus, Vestergade 28 (porten), København K.
  • Pris: Pluspris 20 kr. + 10 kr. gebyr
    Alm. pris 40 kr. + 10 kr. i gebyr
  • Se program og læs mere om arrangementet på Politikens hjemmeside.

"I fremtiden vil kun de færreste danskere være i stand til at stave sig igennem en spansk avis, se en tysk film uden undertekster eller læse franske forfattere på originalsproget. For alle andre fremmedsprog end engelsk er på retur i det danske uddannelsessystem." Sådan hedder det i en artikel i Politiken d. 17. jan. 2011.

Derfor har forskningsministeren og undervisningsministeren nedsat en arbejdsgruppe der skal komme med anbefalinger til hvordan man styrker sprogfagene på alle niveauer i det danske uddannelsessystem.

I dag, d. 20. jan. 2011, afholder Politiken i samarbejde med Copenhagen Business School et debatarrangement med titlen Sprechen Sie Deutch, Parlez-vous Francais, Do you speak English, Qing wen, nin shou Zhonwen ma? Arrangementet byder på forskellige indslag der hver på deres måde sætter fokus på fremmedsprogenes status i Danmark.