Du er her: Forside Nyheder Parallelsproglighed på Københavns Universitet

Parallelsproglighed på Københavns Universitet

Center for Internationalisering og Parallelsproglighed skal være nyt resursecenter på Københavns Universitet.

18/11 2008

Center for Internationalisering og Parallelsproglighed skal være nyt resursecenter på Københavns Universitet.

CIP skal sikre en forskningsbaseret baggrund for parallelsproglighed på Københavns Universitet.
Læs mere om parallelsproglighed på CIP's hjemmeside.

Onsdag den 19. november 2008 afholder Center for Internationalisering og Parallelsproglighed (CIP) åbningskonference på Københavns Universitet. CIP er etableret på baggrund af universitetets målsætning om internationalisering og en sprogpolitik baseret på parallelsproglighed.

Tilbagevendende begivenhed

Konferencen skal være den første i en række af årligt tilbagevendende begivenheder hvor CIP vil sætte fokus på parallelsproglighed. På årets konference kommer to førende forskere inden for det sprogpolitiske felt og sætter fokus på sprogpolitik og parallelsproglighed ud fra et dansk og et internationalt perspektiv. Fra Danmark kommer professor Jørn Lund, direktør for Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, og der vil derudover være besøg af den britiske professor i sprogvidenskab John E. Joseph fra Edinburgh Universitet som er en af verdens førende forskere inden for sprogvidenskabens historie og anvendt sprogvidenskab.

Professor John E. Joseph taler også ved et arrangement som afholdes af Lingvistkredsen tirsdag den 18. november 2008 kl. 13.15 til 15.00 på Københavns Universitet på Amager.