Du er her: Forside Nyheder Lancering af projektet 'Som man siger' i Århus

Lancering af projektet 'Som man siger' i Århus

Lørdag den 25. januar fra kl. 13 til 15 lanceres talesprogsprojektet 'Som man siger' på Dokk1 i Århus, og alle er inviteret.

24/01 2020

Lørdag den 25. januar fra kl. 13 til 15 lanceres talesprogsprojektet 'Som man siger' på Dokk1 i Århus, og alle er inviteret.

Projektet 'Som man siger' er skabt af firmaet MegaNørd og har til formål at indsamle dansk talesprog mellem år 2020 og 2022. Projektet er støttet af Nordeafonden, og derfor inviterer MegaNørd nu til en gratis sprogfest i Århus i anledningen af projektets lancering.

Til arrangementet kan man opleve sprogforsker Michael Ejstrup fortælle om det danske talesprog, bl.a. sammen med forskellige gæster der fortæller om deres oplevelser med det danske talesprog. Desuden vil 'ordjonglør' Per Vers behandle det danske talesprog gennem beats og musik.

Hvis du ikke kan komme til sprogfesten i Århus, kan du fange Michael Ejstrup på en sommerturne rundt i landet. Her vil han besøge 50 biblioteker og højskoler hvor han vil fortælle og underholde om talesprog. Projektet vil også producere podcasts der undersøger det danske talesprog.

På projektets hjemmeside kan du hjælpe til med indsamlingen af dansk talesprog, og du kan læse mere om lanceringen i Århus på projektets Facebookside.