Du er her: Forside Nyheder Konference om digitale medier i danskfaget

Konference om digitale medier i danskfaget

Torsdag d. 18. april 2013 afholdes Dansklærerforeningens årlige konference, der i år har titlen Digital dannelse – digitalt danskfag.

01/03 2013

Torsdag d. 18. april 2013 afholdes Dansklærerforeningens årlige konference, der i år har titlen Digital dannelse – digitalt danskfag.

Dansklærerforeningens konference sætter i år fokus på digitale medier i danskfaget. Formiddagen byder på et oplæg fra internetpsykolog Anders Colding-Jørgensen om At skabe og gendanne sig i de nye 'offentligheder', og Morten Voltenius fra Fremtidslaboratoriet vil fortælle om Underviseren i den digitale skole.

Om eftermiddagen er programmet delt i to. For grundskole og læreruddannelse handler det om Danskundervisning på og med iPad og om De digitale afgangsprøver og adgang til internettet ved prøven; for ungdomsuddannelserne handler det om Litteraturen på nettet / nettet i litteraturen og om Digitale redskaber i praksis.

Konferencen afsluttes med overrækkelsen af årets Tankestreg, Dansklærerforeningens sprogpris, og efter konferencen afholdes generalforsamling for Dansklærerforeningens medlemmer.

Praktiske oplysninger
  • Tid og sted: Torsdag d. 18. april kl. 9.00-16.00, Carlsberg Museum, Gammel Carlsbergvej 11, 1799 København V.
  • Pris og tilmelding: Konferencen koster 600 kr. for medlemmer af Dansklærerforeningen, 1.100 kr. for ikke-medlemmer, halv pris for studerende. Tilmelding senest d. 1. marts 2013 via tilmeldingsblanketten (der er p.t. ikke flere ledige pladser, men det er muligt at komme på venteliste).
  • Læs mere, og se programmet for arrangementet på Dansklærerforeningens hjemmeside.