Du er her: Forside Nyheder Fremmedsprog på de videregående uddannelser

Fremmedsprog på de videregående uddannelser

Mandag d. 30. april 2012 fra 9.30 til 16.00 afholdes i Aarhus en konference om fremmedsprog på de videregående uddannelser.

26/03 2012

Mandag d. 30. april 2012 fra 9.30 til 16.00 afholdes i Aarhus en konference om fremmedsprog på de videregående uddannelser.

  • Konferencen afholdes mandag d. 30. april 2012 fra 9.30 til 16.00 på VIA University College, Campus Skejby, Hedeager 2, 8200 Aarhus N.
  • Konferencen arrangeres i et samarbejde mellem professionshøjskolen VIA University College og Aarhus Universitet med opbakning fra landets øvrige videregående uddannelser og professionshøjskoler.

Danmarks fremtidige evne til at agere i en globaliseret verden afhænger blandt andet af hvorvidt vi formår at øge interessen for fremmedsprog på de videregående uddannelser. Det konkluderes i en rapport skrevet af en arbejdsgruppe under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående uddannelser. Formålet med sprogkonferencen om fremmedsprog på de videregående uddannelser er at drøfte arbejdsgruppens ideer til at øge interessen for fremmedsprog i Danmark. Konferencen henvender sig således til sproguddannelser, politiske aktører, organisationer og virksomheder med interesse for dette.