Du er her: Forside Nyheder Foredrag om sprog og interaktion i den politiske debat

Foredrag om sprog og interaktion i den politiske debat

Tirsdag d. 9. april 2013 holder Julie Askholm foredrag i den sociolingvistiske studiekreds om sproget som redskab i den politiske debat.

05/04 2013

Tirsdag d. 9. april 2013 holder Julie Askholm foredrag i den sociolingvistiske studiekreds om sproget som redskab i den politiske debat.

NB: Nedenstående foredrag er aflyst pga. sygdom. Den sociolingvistiske studiekreds håber at Julie Askholm kan komme på programmet igen til efteråret.

I foredraget vil Julie Askholm tage udgangspunkt i sit ph.d.-projekt, som handler om hvad brugen af interaktionel kommunikation kan bidrage med i den politiske verden, og hvordan den politiske leder får indflydelse på hvilken retning debatten tager i fx en tv-debat. Julie Askholms undersøgelse tager udgangspunkt i Pia Kjærsgaards optræden i den politiske debat igennem fem folketingsvalg.

Foredraget finder sted i den sociolingvistiske studiekreds på Københavns Universitet og har titlen "Med sproget kan man styre debatten: En undersøgelse af Pia Kjærsgaards interaktionelle teknikker igennem 5 Folketingsvalg".

  • Tid og sted: Tirsdag d. 9. april 2013 kl. 10.00-12.00, Sprogforandringscentret, Københavns Universitet Amager, bygning 27, 5. sal.
  • Læs mere om foredraget på Sprogforandringscentrets hjemmeside.